Brickos

Vazhdon edhe sot procesi i regjistrimit fakultativ të deputetëve të

Ka vazhduar edhe sot regjistrimi i deputetëve në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Ka vazhduar edhe sot regjistrimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të Legjislaturës së gjashtë Në ditën e parë ishin regjistruar 46 deputetë të subjekteve të ndryshme parlamentare, ndërsa sot u regjistruan edhe 43 të tjerë, duke arritur gjithsej në 89 deputetë. Regjistrimi vazhdon edhe të premten, nga ora 10:00 -15:00.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …