Kadaj-Bujupi: PAN mos të përpiqet të improvizojnë takime jo formale

Kadaj-Bujupi: Në këtë fazë ne kemi bllokuar Kadri Veselin sepse është kandidat i papërshtatshëm për ne

Deputetja nga radhët e Vetëvendosjes, Donika Kadaj-Bujupi tha se edhe në seancën e katërt konstituive po shihet se PAN është bllokues i konstituimit të institucioneve. Ajo tha se do të vazhdojnë që të thërrasim PAN-in që të prezantojë kandidatin e tij. Kurse, e pyetur nëse do të marrin pjesë si Vetëvendosja, në takimin e mundshëm konsultati, ajo tha se nuk ka nevojë që institucionet t’i bartim në takime jo zyrtare, qoftë nëpër kafe e ambiente të tjera. “Në këtë fazë ne kemi bllokuar Kadri Veselin sepse është kandidat i papërshtatshëm. Mos të përpiqen të improvizojnë takime jo formale. Lëvizja Vetëvendosje është grupi më i madh, prandaj do të angazhohemi që të bllokojmë zaptuesit e shtetit dhe zhbllokojmë formimin e shtetit. Vetëvendosje është në kondrdinim dhe bashkëpunim me LAA dhe vazhdojmë të kemi bashkëpunim”, tha ajo, edhe pse Avdullah Hoti i LDK-së ka bërë të ditur qëndrimin zyrtar  të partisë në raport me Vetëvendosjen.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …