mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 1 prill
Fillimi / Zgjedhjet vendore 2017 / Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj
Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, bashkë me kandidatin e PDK-së për kryetar të Ferizajt, Agim Aliu, kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj. Veseli ka thënë se Agim Aliu është kryetar i vendimeve dhe projekteve të mëdha për Ferizajn, i cili përveçse ka përkrahjen e qytetarëve të Ferizajt, e ka përkrahjen edhe të qeverisjes qendrore. “Agimi gjithmonë ka qenë njeri unifikues, që i ka bashkuar njerëzit. Ndërsa, si kryetar i Ferizajt, me projektin e tij shumë të rëndësishëm, ai do ta bashkojë edhe tërë qytetin e Ferizajt. Do ta modernizojë infrastrukturën dhe Ferizaj do të bëhet komunë shumë tërheqëse për investitorë të vendit dhe të huaj”, ka thënë Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Shpend Ahmeti në fshatin Bardhosh foli për disa nga projektet e tij konkrete që do t’i realizojë në këtë fshat

Shpend Ahmeti në fshatin Bardhosh foli për disa nga projektet e tij konkrete që do t’i realizojë në këtë fshat

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti në fshatin Bardhosh foli  për disa nga projektet e tij ...