vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kadri Veseli: Nuk do ta lejojmë bllokadën e institucioneve dhe nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni
Veseli

Kadri Veseli: Nuk do ta lejojmë bllokadën e institucioneve dhe nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë qëndrimit në Prizren  ka përsëritur se institucionet e vendit krijohen brenda dhjetë ditësh. Nuk do ta lejojmë bllokadën, nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni, ka thënë, ish kryekuvendari,  Veseli. Për kryesuesin e Kuvendit Adem  Mikullovci ka thënë se duhet të respektojë normat kushtetuese dhe rregulloren e Kuvendit e të mos bëjë gabime nën presion të Vetëvendosjes.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...