valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kadri Veseli: Taksa ndaj Serbisë e ka arritur efektin e saj, prandaj të mos përdoret për konsum të brendshëm
Kadri Veseli: Taksa ndaj Serbisë e ka arritur efektin e saj, prandaj të mos përdoret për konsum të brendshëm

Kadri Veseli: Taksa ndaj Serbisë e ka arritur efektin e saj, prandaj të mos përdoret për konsum të brendshëm

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se taksa e ka pasur efektin e saj dhe se ajo nuk duhet të bëhet pengesë në marrëdhëniet me miqtë tanë. “Taksa e ka arritur efektin e saj. Në momentin që bëhet për konsum të brendshëm dhe në momentin që bëhet pengesë në marrëdhëniet me SHBA-në, është bërë e pakuptimtë, edhe pse ndaj Serbisë është pak të vihet taksë edhe 1000%”, ka thënë Veseli në një paraqitje televizive.

Kontrolloni gjithashtu

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison pas arritjes së saj ...