Angela Merkel

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel do ta vizitojë Shqipërinë në fillim të javës së ardhshme

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel do ta vizitoj Shqipërinë në fillim të javës së ardhshme. Ajo do të pritet në takim nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Temë qendrore e bisedës mes tyre do të jenë çështjet e politikës ekonomike dhe marrëdhëniet dypalëshe midis Shqipërisë dhe Gjermanisë, por edhe çështje që lidhen me përafrimin me Bashkimin Evropian dhe çështjet që kanë të bëjnë me bashkëpunimin rajonal. Njoftohet se gjatë qëndrimit në Tiranë, Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel do të takohet edhe me kryeministrin, Albin Kurti.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …