vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë
Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë

Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë

Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë dhe Kushnin, nga ku morri përkrahjen e bashkëvendësve të tij për mbështetje të vizionit të tij për Prizrenin dhe platformën shpresdhënëse të Partisë Demokratike të Kosovës. Z.Totaj u shpreh se Hasi është në listën e prioriteve të qeverisjes së tij të ardhshme katër vjeqare, duke i ftuar për përkrahje dhe votim plebeshitar të numrit 94 dhe PDK-në sepse kjo parti  simbolizion vazhdimin e zhvillimit te Hasit, si një regjion që ka dhënë shumë për Kosovën. Banorët e Hasit u shprehen me bindje të plotë, se vota e tyre do të shkoj për njeriun i cili vie nga rrethi i tyre dhe se vota për Shaqir Totën është mundësi më e mirë për vazhdimin e investimeve në këtë regjion dhe se çdo votë për kandidatët tjerë është votë e humbur dhe që nuk garanton shpresë për hasjanët.

Kontrolloni gjithashtu

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shprehu shqetësim për menaxhimin e parasë publike në Kosovë, veçanërisht ...