leoni

Veseli

Katër më të votuarit e PDK-së janë: Kadri Veseli, Mërgim Lushtaku, Enver Hoxhaj dhe Memli Krasniqi

Edhe pse ende nuk ka përfunduar numërimi i të gjitha votave për zgjedhjet e 11 qershorit, vazhdimisht po publikohen të dhëna për rezultatet e kandidatëve për deputetë. kryetari i PDK-së, Kadri  Veseli është kandidati më i votuar i kësaj partie. Në garë për vendin e dytë në listën e deputetëve më të votuar janë:  Mërgim Lushtaku me mbi 20 mijë vota dhe Enver Hoxhaj, po ashtu me mbi 20 mijë vota. I katërti në këtë listë është, Memli Krasniqi me rreth 18 mijë vota.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …