Airport Adem Jashari
mbpzhr grante
MIT
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / Katërdhjetë studentë nga Kosova do t’i fillojnë studimet Master në universitetet e Bashkimit Evropian
Katërdhjetë studentë nga Republika e Kosovës do t'i fillojnë studimet Master në universitetet e Bashkimit Evropian

Katërdhjetë studentë nga Kosova do t’i fillojnë studimet Master në universitetet e Bashkimit Evropian

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian organizon një ngjarje me rastin e Raundit XII të projektit të Skemës së të Rinjve me ç’rast katërdhjetë studentë nga Republika e Kosovës do t’i fillojnë studimet Master në universitetet e BE-së. Procesi i përzgjedhjes për raundin aktual është finalizuar në shkurt të vitit 2019 me 40 grante të ndara, për të cilat është kaluar një procedurë shumë konkurruese përzgjedhjeje. Ata do të fillojnë studimet e tyre në shtator/tetor të këtij viti nëpër universitete në vende të ndryshme të BE-së. Fushat e studimeve përfshijnë: Juridikun, Ekonomikun dhe Administratën Publike, Kulturën dhe Shëndetësinë.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Heroizmi i dëshmorëve të kombit do të na shërbejë përherë si burim për fuqizimin e shtetit të Kosovës

Haradinaj: Heroizmi i dëshmorëve të kombit do të na shërbejë përherë si burim për fuqizimin e shtetit të Kosovës

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, së bashku me zëvendëskomandantin e KFOR-it, Gjeneralin amerikan John Boyd, ...