leoni

Gëzim Kelmendi

Kelmendi: Populli i Kosovës ruan dhe respekton familjen si shtyllë kryesore të shoqërisë jo degjenerimin e degradimin

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi, ka reaguar kundër marshit të mbajtur sot,  në Prishtinë, nga ana e komunitetit LGBT, ku kanë marrë pjesë kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi me disa këshilltarë e ministra të Qeverisë Mustafa, pastaj Atifete Jahjaga, ambasadori Delavi, Ulrike Lunaçek dhe perversë e lesbike të Kosovës. Kelmendi ka thënë me këtë rast se populli i Kosovës nuk ka nevojë për marshe të tilla.  “Populli i Kosovës ka krenari dhe dinjitet, respekton mikun dhe gjithë njerëzit pavarësisht orientimeve të ndryshme të tyre. Por, populli i Kosovës mbi të gjitha ruan dhe respekton familjen si shtyllë kryesore të shoqërisë dhe  nuk ka nevojë për parada të tilla të komunitetit LGBT. Ngase shkencërisht është e vërtetuar se ‘homoseksualizmi’ është sëmundje e cila ka arritur të shtrijë ndikimin në nivel global dhe të ju imponohet shoqërive të ndryshme sikur diçka normale dhe demokratike. Ndërsa, po kjo sëmundje sot është ndër shkaktarët kryesor të shkatërrimit të familjes dhe zvogëlimit të numrit të popullsisë.

Kontrolloni gjithashtu

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që Qeveria e këtij vendi ta njohë, pavarësinë e Kosovës

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që  Qeveria e këtij vendi ta …