KEK
Fillimi / Lajmet / Kërkesa e rezolutës ka vetëm një pikë dhe ajo është ndërprerja e dialogut me Serbinë, tha Daut Haradinaj
Daut Haradinaj

Kërkesa e rezolutës ka vetëm një pikë dhe ajo është ndërprerja e dialogut me Serbinë, tha Daut Haradinaj

Deputeti i AAK-së,  Daut Haradinaj, ka deklaruar sot  në Kuvend se  kërkesa e vetme draft-rezolutës rreth arrestimit të Nehat Thaçit, është ndërprerja e dialogut me Serbinë. Pushteti po i keqinterpreton kërkesat e kësaj rezolute. Kërkesa është ndërprerja e dialogut me Serbinë, pushteti thotë se ne e kërkojmë vazhdimin e dialogut se nuk është asgjë kjo. Kërkesa e rezolutës e ka vetëm një pikë dhe nuk ka asgjë të paqartë këtu, është ndërprerja e dialogut me Serbinë, tha Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...