KEK
Fillimi / Institucionet / Klina dhe USAID-i bashkëfinancojnë asfaltimin e rrugës Klinavc-Gjurgjevik i Vogël

Klina dhe USAID-i bashkëfinancojnë asfaltimin e rrugës Klinavc-Gjurgjevik i Vogël

Komuna e Klinës dhe USAID-i kanë bashkëfinancuar projektin në asfaltimin e rrugës Klinavc-Gjurgjevik i Vogël që lidhet me aksin rrugor Klinë-Skenderaj.

Në ceremoninë përuruese, kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, ka thënë se bashkëpunimi i mirë që kemi me donatorë po jep frytet e veta pozitive siç është rasti i asfaltimit të kësaj rruge.

Ata që i janë gëzuar më së shumti këtij projekti janë banorët të cilët kanë falënderuar kreun e Komunës së Klinës për punën që po bënë për ti dalë në ndihmë popullatës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...