mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 23 janar
kek baner i ri
Fillimi / Lajmet / Komisioni për Siguri konstaton keqmenaxhim në Inspektoratin Policor të Kosovës, rekomandon shkarkimin e kryeshefes
Komisioni për Siguri konstaton keqmenaxhim në Inspektoratin Policor, rekomandon shkarkimin e kryeshefes

Komisioni për Siguri konstaton keqmenaxhim në Inspektoratin Policor të Kosovës, rekomandon shkarkimin e kryeshefes

Inspektorati Policor i Kosovës, që mbikëqyr punën e Policisë së Kosovës, është institucion i degraduar plotësisht, ka konstatuar draftraporti i finalizuar i grupit punues për mbikëqyrjen e ligjshmërisë në IPK. Pak javë para se drafraporti të miratohet në Komisionin për Siguri në mesin e shumë rekomandimeve për këtë institucion, e që duhet të zbatohen nga Ministria e Punëve të Brendshme, do të jetë edhe shkarkimi i kryeshefes së IPK-së, Miradije Kelmendi. Pa u ndalur në emra, përfaqësues të këtij komisioni kanë thënë se rekomandimet që priten të votohen në Kuvend kërkojnë edhe shkarkime në IPK. Ndësa, ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, është zotuar se do të zbatojë edhe rekomandimet për shkarkime, nëse ato dalin nga Komisioni për Siguri dhe të njëjtat kalojnë në Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet e gjithë veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të aktiviteteve tradicionale kulturore “Flaka e Janarit” me kënaqësinë më të madhe ju ...