akp deri me 23 janar
mbpzhr 2018
kek baner i ri
valamobile
Fillimi / Lajmet / Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë sot pritet ta marrë vendimin, nëse do të ketë grevë në arsim apo jo
Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë sot pritet ta marrë vendimin, nëse do të ketë grevë

Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë sot pritet ta marrë vendimin, nëse do të ketë grevë në arsim apo jo

Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë sot nga ora 14:00, pritet ta mbledh Këshillin Drejtues. Këshilli i SBASHK-ut pritet ta marrë vendimin, nëse do të ketë grevë, apo do të vendoset për hapa të tjerë. “Ju njoftojmë se SBASHK-u sot me datë 10.01.2019 në ora 14:00, në zyrat e veta në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, ka ftuar në mbledhjen e jashtëzakonshme Këshillin Drejtues, ku në mbledhje do të jenë prezentë edhe të gjithë Kryetarët e Sindikatave Komunale si dhe atyre të Universiteteve, në të cilin takim do të diskutohet për këto çështje”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet e gjithë veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të aktiviteteve tradicionale kulturore “Flaka e Janarit” me kënaqësinë më të madhe ju ...