Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Lekaj: Bora nuk po ndalet e as puna për ta pastruar atë, shoferë keni kujdes përshtatjuni kushteve atmosferike
Lekaj: Bora nuk po ndalet e as puna për ta pastruar atë, shoferë keni kujdes përshtatjuni kushteve atmosferike

Lekaj: Bora nuk po ndalet e as puna për ta pastruar atë, shoferë keni kujdes përshtatjuni kushteve atmosferike

Derisa të reshurat e borës nuk po ndalen në pjesën dërmuese të Kosovës, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka bërë thirrje që vozitësit t’u përshtaten kushteve atmosferike dhe të mos dalin pa pajisje dimërore. “Bora nuk po ndalet e as puna për ta pastruar atë. Kompanitë e kontraktuara dhe ekipet e Ministrisë së Infrastrukturës janë në teren gjithandej Kosovës për të mundësuar qarkullim në të gjitha rrugët rajonale, nacionale dhe autostrada. Shoferë, keni kujdes, përshtatjuni kushteve atmosferike dhe mos dilni pa pajisje dimërore!”, ka shkruar Lekaj.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, të dielën, nga Aeroporti “Adem Jashari”, ...