Airport Adem Jashari
MIT
valamobile
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Institucionet / Komuna e Junikut shënoi Ditën e Tokës

Komuna e Junikut shënoi Ditën e Tokës

Komuna e Junikut në bashkëpunim dhe mbështetje nga miqtë nga Korpusi i Paqes që veprojnë në Junik, shënoi Ditën e Tokës. Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi, filloj mëngjesin me mbjelljen e fidaneve në oborrin e komunës së Junikut ku më pas ka pasuar dhe aksioni i pastrimit në disa lagje të qytetit.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim ...