kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Universiteti i Prishtinës organizon sot ceremoninë e hapjes së aktivitetit “Ditët e Orientimit për Maturantë”
Universiteti i Prishtinës organizon sot ceremoninë zyrtare të hapjes së aktivitetit “Ditët e Orientimit për Maturantë”

Universiteti i Prishtinës organizon sot ceremoninë e hapjes së aktivitetit “Ditët e Orientimit për Maturantë”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” organizon sot ceremoninë zyrtare të hapjes së aktivitetit “Ditët e Orientimit për Maturantë”. Hapjes zyrtare të aktivitetit, do t’i paraprijë një takim mikpritës për drejtorët e Drejtorive Komunale për Arsim, i cili do të mbahet në Rektoratin e UP-së në po të njëjtën ditë. Ky aktivitet orientues për nxënës është organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe zyra e rektorit të UP-së, si dhe është mbështetur nga Busulla – Portali zyrtar i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për orientim profesional, edukim dhe këshillim në karrierë. Qëllimi i këtij aktiviteti është njohja e maturantëve për së afërmi me mundësitë e studimeve në Universitetin e Prishtinës, ku nga përfaqësuesit e njësive akademike dhe përfaqësues të tjerë të arsimit të lartë, do të prezantohen këto mundësi para maturantëve.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi: UÇK nuk u mposht nga ofansivat e shtatorit 1998 në saje të guximit dhe trimërisë së dëshmorëve dhe heronjve tanë

Thaçi: UÇK nuk u mposht nga ofansivat e shtatorit 1998 në saje të guximit dhe trimërisë së dëshmorëve dhe heronjve tanë

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka kujtuar Xhevë dhe Fehmi Lladrovcin në 21 vjetorin e ...