valamobile
mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Kryetari, Hashim Thaçi, ka falënderuar komunitetin turk për kontributin e dhënë në shtet-ndërtimin e Kosovës
Hashim Thaçi

Kryetari, Hashim Thaçi, ka falënderuar komunitetin turk për kontributin e dhënë në shtet-ndërtimin e Kosovës

Kryetari, Hashim Thaçi, ka falënderuar komunitetin turk për kontributin e dhënë në shtet-ndërtimin e Kosovës. Ai ka thënë se integrimi i tyre është shembulli më i mirë se Republika e Kosovës është atdhe i të gjithë qytetarëve saj. “Sot, në Ditën e Komunitetit Turk, shpreh mirënjohje time për kontributin e vazhdueshëm të tyre në të gjitha fazat e shtetndërtimit, forcimit të institucioneve, bashkëjetesës dhe besimit në shtetin e Kosovës. Integrimi i tyre është shembulli më i mirë se Republika e Kosovës është atdhe i të gjithë qytetarëve saj. Përmes komunitetit turk në Kosovë, ne do të vazhdojmë t’i kultivojmë edhe më tej marrëdhënie strategjike me Turqinë ka saktësuar Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

KMDLNJ: Gjatë periudhës 2000-2002 është bërë Kallëzim për masakrën e Dubravës në Tribunalin e Hagës, por nuk u trajtuar

KMDLNJ: Kallëzimi Penal për masakrën e Dubravës i bërë në Tribunalin e Hagës, nuk është trajtuar asnjëherë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Lirive të Njeriut ka thënë se gjatë periudhës ...