KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Rahovecit dhe UNDP-ja nënshkruajnë marrëveshje për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në Kramovik

Komuna e Rahovecit dhe UNDP-ja nënshkruajnë marrëveshje për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në Kramovik

Pas përfundimit të projektit të suksesshëm të impiantit në Kramovik, i vetmi në Ballkan i llojit të tillë, UNDP ka shprehur gatishmëri bashkëpunimi për dy vitet e ardhshme me komunën e Rahovecit, si një ndër komunat më të suksesshme në realizimin e projekteve. Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi së bashku me drejtorin e drejtorisë së Shërbimeve Publike, Përparim Krasniqi, ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në fshatin Kramovik. Me këtë marrëveshje, UNDP shpreh gatishmëri për zgjerimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin Kramovik, ku Komuna e Rahovecit merr pjesë me investim në këtë projekt, me 20 %.

Kontrolloni gjithashtu

Në mungesë të kuorumit, nuk mbahet mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e KK të Malishevës

Mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Malishevës e cila ishte thirrur ...