KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në emër të komunës së Vitisë, kanë ndarë nga një falënderim për sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku që vepron dhe punon në Gjermani dhe të kompanisë “Beton & MB” për punën e tyre humanitare, konkretisht gatishmërisë në hapjen e puseve të ujit për njerëzit në nevojë. Me këtë rast zëvendëskryetari Aliu, i ka falënderuar ata për përkushtimin e tyre, që të ju dalin në ndihmë qytetarëve në nevojë. Ndërkaq personat që kanë pranuar këto falënderime u shprehen se ata ndihën mirë që kanë mundësinë të ju ndihmojnë qytetarëve në nevojë duke theksuar se ata do vazhdojnë me aktivitetet e tilla humane në hapjen e puseve të ujit për qytetarët me gjendje të vështirësuar financiare. Në ceremoninë e dorëzimit të këtyre falënderimeve ka marrë pjesë edhe kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Viti.

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...