KEK
Fillimi / Institucionet / Konferenca Ndërkombëtare për Muze dhe Trashëgimi “Mee, See, Do” sivjet mbahet në Prishtinë

Konferenca Ndërkombëtare për Muze dhe Trashëgimi “Mee, See, Do” sivjet mbahet në Prishtinë

Rreth 100 muze dhe profesionistë të fushave të trashëgimisë të 13 shteteve, do të takohen në Prishtinë, në konferencën “Mee, See, Do” e cila do të mbahet me 6-8 prill 2017, duke filluar në ora 09:15, në ambientet e Muzeut të Kosovës.

Konferenca është e organizuar nga Rrjeti i Muzeve të Ballkanit (BMN) dhe nga Fondacioni Trashëgimi Kulturore pa kufij (CHwB).

Konferenca mbështetet nga Fondacioni Stavros Niarchos, Muzeu i Kosovës dhe Fondacioni, Trashëgimi Kulturore pa kufij i Kosovës.

Mbi 350 muze dhe profesionistë të trashëgimisë nga vende të ndryshme anembanë botës kanë marrë pjesë në konferencat e mëparshme “Mee, See, Do”, të organizuara në Sarajevë (2013), Tiranë (2014), Novi Sad (2015) dhe Shkodër (2016).

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...