MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / Kosnett: Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi
Kosnett: Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi

Kosnett: Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, duke folur për avancimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë theksoi se çdo qytetar si individ luan rol në mbrojtjen dhe promovimin e sundimit të ligjit. Ai saktësoi me këtë rast se për t’i sfiduar vendimet e padrejta të institucioneve të Kosovës, duhet të votojnë, të shkruajnë, të ngritin zërin dhe të protestojnë në mënyrë paqësore. Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi për të siguruar drejtësi në mënyrë të barabartë , të drejtë dhe me nder. Në Kosovë ka emërime të politikës të udhëheqësve të pa kualifikuar sikur që ishte rasti në Agjencinë Kosovare për Verifikimin e Pronës. Sipas tij, kjo mënyrë e punësimit nuk i sjell përparime vendit.

Kontrolloni gjithashtu

KMDLNJ: Gjatë periudhës 2000-2002 është bërë Kallëzim për masakrën e Dubravës në Tribunalin e Hagës, por nuk u trajtuar

KMDLNJ: Kallëzimi Penal për masakrën e Dubravës i bërë në Tribunalin e Hagës, nuk është trajtuar asnjëherë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Lirive të Njeriut ka thënë se gjatë periudhës ...