KEK
Fillimi / Lajmet / Kosova dhe Shqipëria i bashkojnë hapësirat e Konsullatave të Përgjithshme të dy vendeve në Strugë
Cakaj: Serbia jo vetëm që nuk ka kërkuar falje por ende vazhdon ta mbajë ë fshehur fatin e mijëra shqiptarëve të zhdukur

Kosova dhe Shqipëria i bashkojnë hapësirat e Konsullatave të Përgjithshme të dy vendeve në Strugë

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka edhe dy fjalë përveç atyre që i ka thënë të premten në Prishtinë për bashkëpunimin diplomatik mes Kosovës dhe Shqipërisë. Ai ka shkruar se tanimë zyrtarisht është marrë vendimi për bashkimin e hapësirave të të Konsullatave të Përgjithshme të dy vendeve në qytetin e Strugës. Cakaj ka thënë se edhe po të duket simbolik ky vendim është dëshmi se synimi për shërbim diplomatik të përbashkët po vazhdon.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Speciale e fton në cilësin e të dyshuarit ish eprorin e UÇK-së, Florim Kllokoqin nga Mareci i Prishtinës

Gjykata Speciale e fton në cilësinë e të dyshuarit ish eprorin e UÇK-së, Florim Kllokoqi

Prokurori i Gjykatës Speciale ka ftuar në cilësinë e të dyshuarit, ish eprorin e UÇK-së, ...