Kush mbanë përgjegjësi se Moratoriumi e gjen Kosovën pa 23 ambasadorë, nga 32 sa i ka vendi ynë

Kosova është duke u ballafaquar me katër raste aktive, për të cilat është dërguar në Arbitrazhin Ndërkombëtar

Miliona euro janë shpëtuar pa u derdhur në buxhet  pasi Kosova ka dalë fituese në një rast për të cilin ishte paditur në Arbitrazhin Ndërkombëtar. Bëhet fjalë për kontestin, ku ish deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Selmani e kishte dërguar shtetin në arbitrazh, lidhur me pronën e “Auto Prishtina” dhe “Hotel Victory”, të cilën e kishte mbajtur të uzurpuar për disa vite me radhë. Edhe pse  njëri rast mori epilog gjyqësor, Kosova është duke u ballafaquar edhe me katër raste të tjera aktive, për të cilat është dërguar në Arbitrazhin Ndërkombëtar. Në një përgjigje me shkrim nga ana e Ministrisë së Drejtësisë, konfirmojnë për Ekonomia Online, se krahas këtij rasti, edhe katër të tilla presin epilog gjyqësor, në të cilën Kosova synon t’i fitojë.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Humolli

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Fatmir Humolli, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, lidhur me grevën në arsim

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fatmir Humolli është cituar të ketë deklaruar se Qeveria është …