Fillimi / Lajmet / KPM: Për shkak të kufizimeve në orarin e lëvizjes, KPM fton të licencuarit që raportet vjetore t’i dërgojnë përmes e-mailit
Mediet

KPM: Për shkak të kufizimeve në orarin e lëvizjes, KPM fton të licencuarit që raportet vjetore t’i dërgojnë përmes e-mailit

Raportimi vjetor financiar është obligim ligjor për të licencuarit, i përcaktuar me Ligjin Nr. 04/L-44 për Komisionin e Pavarur të Mediave, respektivisht nenin 28, paragrafi 1, i cili përcakton se:

 “Shërbimet e licencuara mediale audiovizuele duhet t’i paraqesin raport vjetor  KPM-së, në të cilin përfshihet informacioni përkitazi me programin dhe veprimin në përputhje me kushtet e licencës së bashku me një raport financiar të detajuar dhe informacione të tjera të parapara me ligj”. Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) duke pas parasysh situatën aktuale të krijuar pas paraqitjes së virusit Covid-19 në Kosovë dhe shpalljes së gjendjes emergjente në shëndetin publik nga Ministria e Shëndetësisë, ju njofton se ka shtyrë afatin për raportim vjetor financiar. Duke u bazuar në këtë situatë të krijuar, KPM me qëllim që të ofrojë mundësi shtesë për të gjithë të licencuarit, ka marrë vendim për shtyrjen e afatit për raportim nga 31 mars 2020, afati shtyhet deri më 30 prill 2020. Për shkak të kufizimeve në orarin e lëvizjes, KPM fton të licencuarit që raportet vjetore  financiare t’i dërgojnë përmes e-mailit: [email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Qeveria rritë pagat për disa kategori sociale gjatë garës së balotazh, meqë Vetëvendosja edne nuk ka fituar në asnjë komunë

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, pikërisht në kohën e zgjedhjeve për balotazh, është miratuar ...