vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”
KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”

KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri” SHQIPËRI”. Dita e parë: 1. Procedurat ligjore për licencimin e aktiviteteve minerare. 2. Prezantimi i Zonave me Interes të Veçantë të shpallura nga Qeveria. 3. Prezantimi Minierave për Investime Strategjike. 4. Prezantimi i Potencialeve të ndërmarrjes Trepça. Dita e dytë: Vizitë në minierat e Kosovës kjo Konferencë dy ditore do të mbahet me 16 dhe 17 maj 2018, në Prishtinë, Emerald Hotel.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...