Komisioni Qendror Zgjedhor e miraton dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale

KQZ mori vendim t’ ua ndalojë deklarimin për media menaxherëve të qendrave të votimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marr vendim të ua ndaloj deklarimin për media menaxherëve të qendrave të votimit. Ky vendim është mësuar nga menaxherja e qendrës së votimit në shkollën “Thimi Mitko”, Sevdije Sadiku. Edhe kryesuesi komunal zgjedhor në Gjilan, Ferid Shabani ka deklaruar për KosovaPress, se ka Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që menaxherët mos të deklarohen për media. Ai ka theksuar se nuk dihet arsyeja e këtij vendimi.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …