KEK
Fillimi / Lajmet / KQZ merr vendimin për të kufizuar shpenzimet e partive politike për zgjedhjet në Besianë dhe Mitrovicën Veriore
KQZ merr vendimin për të kufizuar shpenzimet e partive politike për zgjedhjet në Besianë dhe në Mitrovicën Veriore

KQZ merr vendimin për të kufizuar shpenzimet e partive politike për zgjedhjet në Besianë dhe Mitrovicën Veriore

KQZ ka mbajtur mbledhjen e radhës, ku është marrë vendim për të kufizuar shpenzimet e subjekteve politike që marrin pjesë në zgjedhjet për kryetar të Besianës dhe të Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor. Sipas vendimit në zgjedhjet e Besianës shuma e kufizuar e shpenzimeve është 43.931.5 euro. Në këtë mbledhje është bërë e ditur se ky vendim mbështetet në listën prelimare të votuesve, sipas së cilës, në këtë komunë numri jopërfundimtar i votuesve është 87 863 votues. KQZ-ja kufizoi shpenzimet e fushatës zgjedhore edhe për subjektet që do të garojnë në zgjedhjet për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, në shumën 11 590 euro. Sipas listës jopërfundimtare të votuesve, numri i votuesve të regjistruar në këtë komunë është 23 180 votues.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...