MIT KS
Fillimi / Lajmet / Krasniqi: Maskat duhet të jenë obligative, por se aktualisht nuk ka bazë ligjore për t’i dënuar qytetarët
KKrasniqi: Qeveria urgjentisht të veproj dhe të ndihmojnë gastronomet e Kosovës në këtë kohë pandemie

Krasniqi: Maskat duhet të jenë obligative, por se aktualisht nuk ka bazë ligjore për t’i dënuar qytetarët

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se maskat duhet të jenë obligative, por se aktualisht nuk ka bazë ligjore për t’i dënuar qytetarët. Ai ka thënë se është nevojë e domosdoshme miratimi i Ligjit Anti-Covid. “E kemi nevojë të domosdoshme me miratu Ligjin Anti-Covid. Pajtohna edhe për punën e maskave. Ka më shumë se një muaj që kam thënë që me pas obligim maskat kush del prej shtëpisë. Kush del prej shtëpisë duhet me ia ba obligim maskat dhe duhet me ba dënim kundërvajtje kush se mbanë. Por, s’kemi bazë ligjore, është e vërtetë. Propozim i imi ka qenë që në Ligjin Anti-Covid me përfshi specifikisht këtë masë”, ka deklaruar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...