Airport Adem Jashari
kek
MIT
tv dielli
Fillimi / Lajmet / Krasniqi: Krerët e politikës nuk kanë asnjë virtyt prej udhëheqësi në personalitetin e tyre
Krasniqi: Zhvillimet e fundit forcojnë bindjen se krerët e politikës nuk kanë asnjë virtyt prej udhëheqësi në personalitetin e tyre

Krasniqi: Krerët e politikës nuk kanë asnjë virtyt prej udhëheqësi në personalitetin e tyre

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka thënë se që 10 vjet udhëheqësit e partive politike pa përjashtim nuk kanë vesh për të dëgjuar as sy për të parë. Sipas tij, ata dinë ta mohojnë njëri-tjetrin duke vendosur vija të kuqe dhe duke krijuar armiqësi. Krasniqi thotë se zhvillimet e fundit ia kanë forcuar bindjen se krerët e politikës nuk kanë asnjë virtyt prej udhëheqësi në personalitetin e tyre, duke shtuar se nuk kanë integritet e dinjitet për të drejtuar kombin a një pjesë të tij, madje nuk dinë as të komunikojnë si njerëz me njëri – tjetrin, për çka kanë marrë përgjegjësi për të udhëhequr me bashkëkombësit dhe qeverisur me pasurinë kombëtare. Prandaj, sipas tij, kombi gjendet këtu ku është dhe është tepër keq, sa nuk dinë “udhëheqësit”, ta vlerësojnë asnjë vlerë. Krasniqi thotë se kjo ndodhë për shkak të papërgjegjësisë në zgjedhjen e përfaqësuesve të popullit.

Kontrolloni gjithashtu

Jakup Krasniqi: Populli paska gabuar pse fjalës i ka dhënë peshë!

Jakup Krasniqi: Populli paska gabuar pse fjalës i ka dhënë peshë!

Filozofisë se popullit shumë i kam besuar. Nuk po e di se çka ka ndryshuar ...