Kriza politike e bën të vështirë procesin e anëtarësimit në UNESCO dhe Interpol

Kriza politike e bën të vështirë procesin e anëtarësimit në UNESCO dhe në Interpol

Mos formimi i institucioneve të reja ka lënë shumë procese mbrapa, siç është anëtarësimi i Kosovës në UNESCO, në INTERPOL, si dhe në lobim për njohje të reja të pavarësisë së Kosovës. Kështu vlerësojnë njohësit politikë në vend. Por ndryshe thonë në ministrinë e Punëve të Jashtme, se zvarritja e krijimit të institucioneve nuk i pengon këto procese, por ndryshe thonë analistët dhe njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Zoran Milanoviq, ka konfirmuar mbështetjen e vendosur të Kroacisë për hyrjen e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

Kryetari i Kroacisë,  Zoran Milanoviq, ka konfirmuar mbështetjen e vendosur të vendit të tij  për …