Kryeministri Edi Rama, gjatë qëndrimit në Mynih është takuar me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Kryeministri Edi Rama, gjatë qëndrimit në Mynih është takuar me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama gjatë qëndrimit në Mynih të Gjermanisë,  është takuar dhe ka biseduar  me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi. Edi Rama ka bërë  me dije se mes të dyve ka pasur një bashkëbisedim vëllazëror mbi sfidat e përbashkëta. Po ashtu, në fokus të diskutimeve ka qenë edhe programi i dy samiteve që do të zhvillohen në fund të shkurtit në Tiranë për Ukrainën si dhe për Planin e Ri ekonomik Evropian të Rritjes. Edi Rama është takuar në Mynih edhe me zëvendës-kryetarin e  Komisionit Evroopian Johannes Hahn.

Kontrolloni gjithashtu

Lutfi Haziri: Qeveria Kurti është e zhytur shumë në korrupsion, do ta këtë problem me dalë para njerëzve

Lutfi Haziri: Ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e parakohshme, në radhë të parë sepse Qeveria është e papunë

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, konsideron se ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e …