MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj është takuar me Komisionerin për Tregti për Evropë në Britaninë e Madhe, Andrew Mitchell
Kryeministri Haradinaj është takuar me Komisionerin për Tregti për Evropë në Britaninë e Madhe, Andrew Mitchell

Kryeministri Haradinaj është takuar me Komisionerin për Tregti për Evropë në Britaninë e Madhe, Andrew Mitchell

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është takuar me Komisionerin për Tregti për Evropë në Britaninë e Madhe, Andrew Mitchell. Sipas tij, mbështetjen e jashtëzakonshme dhe marrëdhëniet e shkëlqyera me Britaninë e Madhe ka ardhur koha t’i shndërrojmë në një dimension të ri të bashkëpunimit. “Mbështetjen e jashtëzakonshme dhe marrëdhëniet e shkëlqyera me Britaninë e Madhe ka ardhur koha t’i shndërrojmë në një dimension të ri të bashkëpunimit me interes të dyanshëm. Me Komisionerin për Tregti për Evropë në Britaninë e Madhe, Andreë Mitchell, shprehëm vullnetin e përbashkët për fuqizimin e partneritetit ekonomik ndërmjet dy vendeve, si dhe diskutuam për mundësitë e rritjes e investimeve nga kompanitë britanike në Kosovë. Të arriturat e vendit në avancimin e infrastrukturës ligjore, veçmas me Ligjin e Investimeve Strategjike, kanë hapur kapitull të ri për zhvillimin e ekonomisë së Kosovës dhe janë garantues për investitorët e huaj”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në ...