Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Liburn Aliu thotë se prania e Ukshin Hotit sot në politikën kosovare do të ishte tejet e nevojshme
Liburn Aliu thotë se prania e Ukshin Hotit sot në politikën kosovare do të ishte tejet e nevojshme

Liburn Aliu thotë se prania e Ukshin Hotit sot në politikën kosovare do të ishte tejet e nevojshme

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, në ditën kur po kujtohet veprimtari Ukshin Hoti bashkë me të pagjeturit e tjerë, ka folur për momentet e fundit me të në burg. Theksoi se prania e Ukshin Hotit sot në politikën kosovare do të ishte tejet e nevojshme. Aliu tha se me Ukshin Hotin duke iu referuar me “Baca Ukë” diskutonin gjithçka nga historia e zhvillimeve gjatë kohës sa qëndronin në burg. Shtoi se burgu ishte tejet i errët, e nganjëherë i dërgonin në një bodrum edhe më të errët. Për Ukshin Hotin, Aliu tha se kishte guxim intelektual. “Guxim intelektual, kishte dije definon të vërtetën dhe nuk frikësohet ta thotë. Njeriu që asnjëherë  nuk hezitoi ta thotë të vërtetën. Guximi i tij ishte prezent përherë pranë tij, i njëtrajtshëm dhe afatgjatë….”, tha Aliu. Shtoi se prania e Ukshin Hotit sot në politikën kosovare do të ishte tejet e nevojshme. “Baca Ukë nga mungon, do të ishte tejet i nevojshëm në këto momente karshi Serbisë, e po ashtu na mungojnë edhe të pagjeturit e tjerë që në këtë ditë i kujtojmë të gjithë”, përfundoi ai.

Kontrolloni gjithashtu

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në ...