mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Haradinaj, priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Irlandës në Hungari, jorezident në Kosovë, Pat Kelly
Kryeministri Haradinaj, priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Irlandës në Hungari, jorezident në Kosovë, Pat Kelly

Haradinaj, priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Irlandës në Hungari, jorezident në Kosovë, Pat Kelly

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Irlandës në Hungari, jorezident në Kosovë, Pat Kelly. Ai e njoftoi ambasadorin për progresin e arritur në Kosovë dhe përkushtimin e Qeverisë së Kosovës në zhvillimin ekonomik dhe vullnetin për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy shteteve. Ai po ashtu vlerësoi kontributin e madh të Irlandës në të gjitha periudhat e shtetndërtimit të Kosovës, me theks të veçantë në ndihmën që i është dhënë vendit tonë në ofrimin e sigurisë dhe paqes, proceset e konsolidimit të jashtëm dhe anëtarësimit në organizata ndërkombëtare. Nga ana tjetër, ambasadori i Irlandës, Pat Kelly, vlerësoi progresin e arritur, duke shprehur mbështetjen e shumanshme të Irlandës për proceset në Kosovë dhe përkushtimin e Qeverisë së Irlandës për bashkëpunim dhe për të ofruar përkrahje në zhvillimin ekonomik dhe proceset integruese evropiane.

Kontrolloni gjithashtu

Emigrimi

Gjatë vitit 2018 nga Shqipëria për BE kanë migruar 60 mijë qytetarë dhe nga Kosova 35 mijë

Prirja e largimit nga atdheu i tyre të qytetarëve të Shqipërisë e Kosovës ka vazhduar ...