Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot ka marrë pjesë në ndarjen e mirënjohjeve për disa policë të EULEX-it

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot ka marrë pjesë në ndarjen e mirënjohjeve për disa policë të EULEX-it

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot ka marrë pjesë në ndarjen e mirënjohjeve për disa policë të EULEX-it. Këtë takim, e ka komentuar edhe ushtruesi i detyrës së OVL të UÇK-së, Faton Klinaku. Ai tha se Kurti njëherë i ka kundërshtuar pjesëtarët e EULEX-it dhe ua  ka rrëzuar ‘xhipat’, e sot po i dorëzon medalje. Klinaku e ftoi Kurtin që t’i marrë dosjet në prokurori e t’i pastrojë listat e veteranëve, por ia ka lënë një porosi – të mos e prek ligjin për veteranët. I ke pas kundërshtuar e  ua ke pas rrëzuar do xhipa, e tash jepu  medalje policëve të EULEX-it, ka shkruar Klinaku.

 

Kontrolloni gjithashtu

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e saj, Albin Kurti

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e …