Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka vazhduar serinë e takimeve bilaterale, në Nju Jork, nesër kryeson mbledhjen e KS të OKB-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka vazhduar serinë e takimeve bilaterale,  në Nju Jork,  me ministrin e Jashtëm të Emirateve të Bashkuara Arabe, Sheik Abdullah Bin Zajed. Ai shkruan me këtë rast  se në takim u fol për finalizimin e paketës së investimeve në Shqipëri, si edhe për vizitën në Tiranë të Presidentit të EBA-s, Sheik Al Nayan. Kryeministri Edi Rama në Nju Jork po  shoqërohet  nga ministri Punëve të Jashtme Igli Hasani.  Nesër në orën 11.00, kryeministri i Shqipërisë,  Edi Rama kryeson drejtimin e mbledhjes të Këshillimit Sigurimit ku për të dytën herë  gjatë vitit të fundit Shqipëria mban presidencën. Pritet që kësaj seance me debat e kryesuar nga Shqipëria, t’ i bashkohet edhe presidenti Ukrainës Vladimir Zelenski. Tema për diskutim në këshill do të jetë: Mirëmbajtja e paqes dhe sigurisë ndërkombëtare.

 

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …