Emisari gjerman për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin, le hapur mundësinë e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës

Kryeministri Kurti, ka zhvilluar një bisedë telefonike me emisarin special të Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin

Kryeministri  i Kosovës, Albin Kurti, ka zhvilluar një bisedë telefonike me emisarin special të Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin. Me këtë rast, Kurti ka bërë me dije se ka nënvizuar rëndësinë e zbatimit të plotë e të pakushtëzuar të marrëveshjeve me Serbinë. Pata një telefonatë shumë të mirë mbrëmë me emisarin special të Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin për zbatimin e marrëveshjes së mobilitetit të nënshkruar në kuadër të Procesit të Berlinit, dhe të marrëveshjes bazë & aneksit në dialogun e Brukselit. Nënvizuam rëndësinë e zbatimit të plotë, të shpejtë dhe të pakushtëzuar të marrëveshjes, ka shkruar Albin Kurti në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Vedant Patel: Amerika kritikoi hyrjen me forcë në objektet komunale nga kryetarët shqiptarë, në veriun e Kosovës

Vedant Patel: Amerika kritikoi hyrjen me forcë në objektet komunale nga kryetarët shqiptarë, në veriun e Kosovës

Zyrtari për informim e Departamentit Amerikan të  Shtetit, Vedant Patel, në konferencën ditore për media …