Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryeministri në detyrë Isa Mustafa emërohen katër ministra të rinj të Qeverisë së Kosovës
Kryeministri në detyrë Isa Mustafa emërohen katër ministra të ri të Qeverisë së Kosovës

Kryeministri në detyrë Isa Mustafa emërohen katër ministra të rinj të Qeverisë së Kosovës

Në përputhje me kompetencat kushtetuese dhe ligjore, kryeministri në detyrë i Kosovës Isa Mustafa ka emëruar ministër të Financave, zëvendësministrin e deritashëm, Agim Krasniqi, ministre të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, shefen e deritashme të stafit në kryeministri, Vlora Dumoshi, ministër të Infrastrukturës, zëvendësministrin e deritashëm, Hanefi Muharremi, si dhe ministër të Punës dhe Mirëqenies Sociale ka emëruar zëvendësministrin e deritashëm, Safet Kamberi. Mustafa do të marrë vendim edhe për emërimin e ministrave të tjerë në vend të ministrave të deritashëm, të cilët janë zgjedhur deputetë në Kuvendin e Kosovës. Ministrat e ri do të ushtrojnë këto detyra deri në themelimin e Qeverisë së re të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Austria dhe Kroacia përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në BE

Austria dhe Kroacia e përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në Bashkimin Evropian

Austria dhe Kroacia përkrahin zgjerimin e BE-së me përfshirjen e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ministri ...