Fillimi / Lajmet / Kryeprokurori, Sylë Hoxha: Nuk e marrim para sysh raportin e ekspertëve të pavarur
Sylë Hoxha

Kryeprokurori, Sylë Hoxha: Nuk e marrim para sysh raportin e ekspertëve të pavarur

Kryeprokurori, Sylë Hoxha, tha për mediet se Prokuroria e Shtetit e ka dhënë një herë mendimin për vdekjen e Astrit Deharit në Burgun e Prizrenit dhe se nuk do ta marrë  parasysh raportin e ekspertëve të pavarur. “E kemi dhënë mendimin tonë një herë. Nuk kemi 100 mendime. Kur ta përfundojmë hetimin do ta japim edhe një mendim tjetër.  Ne marrim për bazë vetëm hetimet tona që i bëjmë si organ shtetëror, ka thënë Sylë Hoxha.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka

Ish kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka i dorëzoi një kërkesë Avokati i Popullit për ta shqyrtuar shkarkimin e saj nga Vjosa Osmani

Ish kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka i ka dorëzuar një kërkesë Avokatit të  Popullit për ...