Fillimi / Lajmet / Kryesia e PDK-së ka dënuar aktin e djegies së lokaleve të selisë së degës në Deçan
digjen zyre e pdk

Kryesia e PDK-së ka dënuar aktin e djegies së lokaleve të selisë së degës në Deçan

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës ka dënuar aktin e djegies së lokaleve të selisë së tyre në Deçan. Në kumtesën e dërguar nga PDK thuhet se kjo ndodhi pikërisht kur Hashim Thaçi, kryetari aktual i PDK-së, u zgjodh president i Kosovës. Këto akte, sipas PDK-së, janë me motive politike dhe cenojnë pluralizmin, teksa kërkojnë nga organet kompetente ta ndriçojnë sa më parë rastin. “Aktet e tilla që kanë motive të qarta politike dhe të cilat cenojnë pluralizmin janë të papranueshme dhe të dënueshme. Partia Demokratike e Kosovës, iu  bën thirrje të gjitha organeve kompetente që ky akt të ndriçohet sa më shpejt dhe autorët e kësaj vepre të shëmtuar të vihen para drejtësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se ekziston mundësia që COVID-19 mund të përhapet edhe nga ajri

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se ekziston mundësia që COVID-19 mund të përhapet edhe nga ajri

Organizata Botërore e Shëndetësisë, e pranoi se ekziston mundësia që koronavirusi të transmetohet përmes ajrit, ...