kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Kryetar i degës së PDK-së në Drenas është zgjedhur Sejdi Hoxha pas mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor
Kryetar i degës së PDK-së në Drenas është zgjedhur Sejdi Hoxha pas mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor

Kryetar i degës së PDK-së në Drenas është zgjedhur Sejdi Hoxha pas mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor

Dega e PDK-së në Drenas gjatë të shtunës e ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor, kryetar i së cilës është zgjedhur Sejdi Hoxha. Kuvendi ka zgjedhur edhe anëtarët e Këshillit Drejtues dhe delegatët për Konventën Qendrore të PDK-së. Punimet e këtij kuvendi në emër të kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, i ka përshëndetur ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri. Tahiri  ka thënë se për Drenasin sot është ditë feste, pjesëmarrja e rreth 5000 anëtarëve në këtë proces zgjedhor do të thotë shumë,  20 vite angazhim së bashku është themel i fortë për PDK-në dhe Dekadën e Re. Në emër të Komisionit Lokal zgjedhor, foli kryetari i komisionit Ramiz Lladrovci, i cili paraqiti një raport të përgjithshëm të këtij procesi, dhe u bëri thirrje të gjithë delegatëve që t’i zgjedhin me të mirët, të gjithë jemi të barabartë sot këtu, dhe jemi të lirë të votojmë pa asnjë ndikim nga askush, jemi të lirë të zgjedhim Kryetarin, Këshillin Drejtues dhe Delegatët për Konventën Qendrore. Lladrovci ka falënderuar të gjithë pjesëmarrësit në këtë proces, të cilin e ka quajtur proces shembullor.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, të dielën, nga Aeroporti “Adem Jashari”, ...