Fillimi / Lajmet / Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli, vlerësoi bashkëpunimin me Avdullah Hotin si kryeministër i ardhshëm
Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli, vlerësoi bashkëpunimin me Avdullah Hotin si kryeministër i ardhshëm

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli, vlerësoi bashkëpunimin me Avdullah Hotin si kryeministër i ardhshëm

Sot Kandidati për kryeministër i Koalicionit LDK-AKR-LD-Alternativa, së bashku me  Presidentin e AKR-së Behgjet Pacolli, vizituan mjediset e fabrikës moderne te profileve te qelqit, destinuar tërësisht për eksport, në Lebane.  “Unë jam shume i impresionuar nga kjo fabrike moderne. Ne do punojmë bashkë me ju që jeni hero modern i Kosovës që kjo histori suksesi të mësohet në mbarë Kosovën”, ka thënë Hoti. Kryetari i AKR-së,  Behxhet Pacolli, vlerësoi bashkëpunimin me Avdullah Hotin si kryeministër i ardhshëm i Kosovës,  duke shtuar se do ta ketë gjithë mbështetjen e tij për ta zhvilluar vendin tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Avni Ajdini: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është diskriminues në disa sektorë

BSPK-ja ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të artikujve esencialë në Kosovë dhe propozon ngritje të pagave

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, po ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të ...