Kryetari Aliu me bashkëpunëtorë priten nga Presidenti i Izraelit Isaac Herzog

Kryetari i komunës së Ferizajt dhe njëherit kryetar i Asociacionit të komunave të Kosovës, Agim Aliu, me bashkëpunëtor gjatë qëndrimit në Izrael janë pritur nga Presidenti i Izraelit, Shkëlqësia e Tij, Isaac Herzog si dhe Kryetari i Jerusalemit, Moshe Lion, ku patën rastin të bashkëbisedojnë dhe t’i njoftojnë për zhvillimin e përgjithshëm të vendit tonë. Në këtë vizitë zyrtare, si pjesëmarrës të konferencës ndërkombëtare, diskutuan mbi sfidat lokale në rrafsh ndërkombëtar e shkëmbyen përvoja e ide mes komunave nga mbarë bota.

Kontrolloni gjithashtu

Renovohet shtëpia e nënës së dëshmorit Avni Buçaj, Mendehie Buçaj

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, ka njoftuar përmes një statusi në facebook se …