Kryetari Ballazhi, priti në takim rasti ish Deputeten e Kuvendit të Republikës së Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës, znj.Besa Ismaili-Ahmeti

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi, priti në takim rasti ish Deputeten e Kuvendit të Republikës së Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës, znj.Besa Ismaili-Ahmeti. Në takim Kryetari Ballazhi e njoftoi mysafiren me zhvillimet aktuale në Komunën e Hanit të Elezit si dhe sfidat dhe perspektivat e zhvillimit të komunës. Në anën tjetër ishte zotimi i Znj. Besa Ismaili-Ahmeti për bashkëpunim dhe përkrahje për Komunën e Hanit të Elezit. Në takim kryetari Ballazhi ishte i shoqëruar nga Nënkryetari Sevdi Dernjani dhe Drejtoreshat e Komunës së Hanit të Elezit, Kimete Kuka-Hasallari, Natyra Kalisi, Lindita Ballazhi dhe Majlinda Kaloshi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit “Qeverisja e pronës” nga USAID, znj. Jennifer Ober

Aktiviteti i USAID Kosovo Qeverisja e Pronës, ka përzgjedhur Komunën e Ferizajt që viteve pasrendëse …