Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Begaj, i gatshëm të ofroj mbështetjen e tij për zgjidhjen e problemeve të caktuara
Ragip Begaj: Malisheva po menaxhon mirë situatën e krijuar me COVID-19 dhe po shkon drejt stabilizimit

Kryetari Begaj, i gatshëm të ofroj mbështetjen e tij për zgjidhjen e problemeve të caktuara

Sikur çdo të enjte, edhe sot kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur palët në zyrën e tij. Gjatë tërë pasdites, kryetari Begaj, i ka pritur dhe i ka dëgjuar hallet, problemet dhe nevojat e qytetarëve që ata kanë, si individ apo si komunitet.

Në të gjitha rastet, kryetari Begaj ka ofruar mbështetjen e tij për zgjidhjen e problemeve të caktuara apo ju i ka dhënë këshillat e nevojshme për rastet e caktuara që sot qytetarët apo grupet e qytetarëve, i kanë paraqitur para kryetarit të komunës.

Kryetari i Komunës së Malishevës, çdo të enjte e ka të përcaktuar, ditën që i pret palët në zyrën e tij, nga ora 13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Shtohet edhe një rast me COVID-19 në Malishevë

Edhe një person nga Komuna e Malishevës, ka rezultuar pozitiv në testin për COVID-19. Kjo ...