Kryetari i Ferizajt Agim Aliu ndau dekoratën “NDERI I QYTETIT” për Dr. Rexhepi dhe Dr. Beqa

Në shënim të 150 vjetorit nga themelimi i Ferizajt, me kontribut të jashtëzakonshëm në shëndetësinë ferizajase e tillë është veprimtaria e mjekëve të çmuar, ku me respekt e vlerësim për kontributin e çmueshëm, kryetari Aliu ndau dekoratën NDERI I QYTETIT”, pas vdekjes për DR. SYLEJMAN REXHEPI, dhe për DR. ABAZ BEQA. Për kontributin historik për shëndetësinë në Ferizaj, në përfaqësim të idealeve të larta të humanizmit e të atdhedashurisë.

May be an image of 2 people and text

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …