U përurua libri “Gjurmëve 55-vjeçare të klubit hendbollistik ‘Vjosa’ të Shtimes” të autorit Banush Imeri

Njoftimi për promovimin e librit “Gjurmëve 55-vjeçare të klubit hendbollistik ‘Vjosa’ të Shtimes” të autorit Banush Imeri në Shtëpinë e Kulturës në Shtime sot shënon një ngjarje të rëndësishme për komunitetin kulturor dhe sportiv lokal.

Libri, i cili përshkruan historinë 55-vjecare të klubit hendbollistik “Vjosa” në Shtime, është një kontribut i jashtëzakonshëm për ruajtjen dhe promovimin e trashëgimisë sportive në këtë qytet. Autori, Banush Imeri, ka bërë një përpjekje të jashtëzakonshme për të dokumentuar dhe përshkruar me detaje rrugën dhe sukseset e klubit në këto pesë dekada.

Në promovim, është përmendur rëndësia e librit dhe është vlerësuar lart puna e autorit. Kjo nuk është vetëm një histori sportive, por një pasqyrim i thelluar i një ngjarjeje kulturore që ka formuar identitetin dhe historinë e komunitetit të Shtimes. Përpjekja e autorit për të mbledhur dhe ndarë kujtimet dhe sukseset e klubit është vlerësuar në mënyrë të merituar.

Në përfundim, autori Banush Imeri falenderoi të gjithë për kontributin ata që kontribuan në daljen në dritë të librit, “Gjurmeve 55-vjecare te klubit hendbollistik ‘Vjosa’ te Shtimes” që do të mbetet një testament i vlefshëm për brezat e ardhshëm.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ka lansuar me sukses shijen e re “Royal Water”

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ju informon se ka lansuar me sukses shijen e …