kek
Airport Adem Jashari
tv dielli
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma është i vetmi që ka përmbushur të gjitha premtimet elektorale
Kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma është i vetmi që ka përmbushur të gjitha premtimet elektorale

Kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma është i vetmi që ka përmbushur të gjitha premtimet elektorale

Instituti GAP ka publikuar raportin për të gjitha komunat dhe kryetarët e tyre. Në analizë janë marrë premtimet e kryetarëve që janë bërë gjatë fushatës së vitit 2017, kur u mbajtën zgjedhjet komunale në të gjithë Kosovën. Sipas këtij raporti, kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma, i ka përmbushur 10 nga 16 premtimet e bëra gjatë fushatës, 4 i ka afër përfundimit dhe dy projekte i ka filluar tani, ndërkohë që ka kohë deri në tetor të vitit 2021 të përfundojë ato. Suma është kandidat i pavarur. Ai ka tre mandate si kryetar i komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Nuredin Ibishi: Komunat në veri gjithnjë kanë punuar sipas plan programit të Serbisë, sidomos në arsim e në shëndetësi

Nuredin Ibishi: Komunat në veri gjithnjë kanë punuar sipas plan programit të Serbisë, sidomos në arsim e në shëndetësi

Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme në komunat veriore të vendit dhe futja në karantinë, duke ...