Fillimi / Lajmet / Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, po garon edhe për një mandat për kryetar të kësaj komune
Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, po garon edhe për një mandat për kryetar të kësaj komune

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, po garon edhe për një mandat për kryetar të kësaj komune

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, po garon edhe për një mandat për kryetar të kësaj komune. Ai Para junikasve, e ka shpalosur edhe ofertën e tij programore për zgjedhjet e 17 tetorit. Kuçi tashmë ka një bagazh të lartë intelektual dhe menaxherial nën udhëheqjen e Komunës së Junikut. Ai ishte shpallur tri herë radhazi si kryetari me performancën më të mirë në Kosovë nga Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal. Si komuna me performancën më të mirë në Kosovë, Juniku ishte shpallur në vitin 2016, 2017 dhe 2018. Në zgjedhjet e 17 tetorit, Agron Kuçi garon për mandatin e tij të katërt.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...